Sposób przygotowania

buraki ugotuj, zetrzyj na tarce, wywar zagotuj dodaj czosnek,liście laurowe, pieprz i ziele, dodaj buraki i gotuj około15-20 min, dodaj zakwas i lekko podgrzewaj ale nie zagotuj około 10 min, wszystko przecedz przez sito dopraw solą, pieprzem, cukrem, octem i majerankiem podawaj z uszkami

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    wkrótce wykorzystam Twój przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ bym teraz takiego barszczyku zjadła... i jaki piękny ma kolor....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !