Sposób przygotowania

Gruszki obrane kroimy na niewielkie kawałki pół gruszki zostaw do dekoracji , selera kroimy w plasterki , gruszki i selera zalewamy bulionem i gotujemy do 20 minut. Zupę przelewamy do miksera wlewamy sok z cytryny i śmietankę , miksować . Ser kroimy w kostkę , opłucz i osusz kilka liści selera , chłodnik dopraw do smaku i posyp kostkami sera , udekoruj listkami selera , kolendrą i kawałkami gruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię gruszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !