Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 150 ml wrzącej wody, odłożyć do ostudzenia. Białka z 3 łyżkami cukru ubić na sztywną pianę. Serek homogenizowany włożyć do głębokiego naczynia i dokładnie zmiksować dodając krzepnącą galaretkę. Od razu delikatnie wymieszać z ubitą pianą z białek. Deser przełożyć do pucharków, ułożyć oczyszczone z szypułek truskawki i polać zmiksowanymi truskawkami wymieszanymi z pozostałym cukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tyska

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !