Sposób przygotowania

mięsko najlepiej dobre wieprzowe np, karczek lub łopatka mielimy , dodajemy czosnek taki ze słoiczka poszatkowany i przyprawiamy , na koniec jajko i wyrabiamy chwilkę;)
formujemy małe kiełbaski i pieczemy na suchej patelni grilowej bez tłuszczu ;)

Komentarze

  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smak prawdziwych niemieckich kiełbasek :)
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajny sposób na pyszną kolację :)
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja podaję z sałatką :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... smaczności...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    wyśmienite
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    naprawde polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    super, ciekawe czy bez jajka też się będą \"trzymać\"
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no niewiem ale wogóle nie czuć jajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !