Sposób przygotowania

# kostka (250g) sera bialego
# 5-10 dkg sera pleśniowego
# 2 jajka na twardo
# 3 łyżki śmietany
# pól łyżeczki musztardy
# pół łyżeczki papryki
# pół łyżeczki kminku


Wykonanie:
Kminek sparzyć , odsączyć. Wszystkie składniki zmiksować , doprawić do smaku, pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajowe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy i apetyczny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pasta,to pasta ale te naczynka!!!! skubnęłabym Ci ze stołu:):):)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ale fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda w tym naczynku wspaniałym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie pasty
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    znakomicie wygląda,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietny dodatek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piękne zdjecia i fajny pomysł na tą pastę
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię pasty do pieczywa :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię takie pasty do smarowania pieczywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo podoba mi się ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !