Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu. Wstawić wodę w garnku i rozpuścić w niej kostki rosołowe, gdy kostki rozpuszczą się dodać do nich zeszkloną cebulę i gotować ok 10 min. Po tym czasie wrzucić serki topione dzięki czemu zupa zgęstnieje i gotować tak długo aż się nie rozpuszczą a zupa stanie się bardziej gęsta.

I JUŻ SMACZNEGO:)

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajna zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    grzanki :) mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    muszę zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !