Sposób przygotowania

Jaja ubić z solą, pieprzem i posiekaną nacią. Podgrzać masło na patelni (nie przypalić). Wylać masę jajeczną, a gdy zacznie się ścinać, ułożyć na powierzchni mule i wcisnąć w głąb masy. Kiedy jaja będą już całkowicie ścięte, wyłożyć na talerz, a następnie podsmażyć z drugiej strony. Na wierzchu tortilla powinna ma sucha, a wewnątrz soczysta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie jedzonko
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !