Sposób przygotowania

Ugotować jaja na twardo, obrać skorupki, ściąć nieco białka z podstawy jaja. Sporządzić gęsty sos majonezowy z połowy ilości podanych w przepisie na Ugotowane jaja ułożyć na małym, prostokątnym półmisku, kładąc je jedno obok drugiego (leżąco lub stojąco, ostrym zakończeniem ku górze). Każde jajo oblać łyżką gęstego sosu, resztę sosu nieco rozrzedzić i wylać na dno półmiska. Jaja przybrać barwnymi dodatkami sezonowymi i grzybkami z octu, korniszonami itd., półmisek przybrać listkami sałaty lub wyciętym rąbkiem kapusty włoskiej.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    zjem je w piatek na sniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    extra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też ciekawe...
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też ciekawe...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !