Sposób przygotowania

Grzyby należy namoczyć i ugotować. Z warzyw i przypraw ugotować wywar, dodać obrane i pokrojone w plasterki buraki i czosnek. Gotować około 30 min. Po ugotowaniu barszcz należy przecedzić, dolać koncentratu buraczanego i doprawić do smaku. Barszcz podawać z uszkami. Smacznego!

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam i na święta go zrobię, koniecznie :P)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    klasyczny barszcz czerwony uweibliam najbardziej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    moja ulubiona zupka :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam barszcz
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zjadłaby taki barszcz z wielką ochotą :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Lubię to :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Lubię to :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Z uszkami - pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !