Sposób przygotowania

Ugotowany makaron posmarować oliwą, przekroić na połówki i odstawić. Masło rozpuścić, udusić na nim kurki, pod koniec oprószyć solą i pieprzem. Mięso pokroić w paski, rozgrzać olej, podsmażyć na nim mięso i jeden posiekany ząbek czosnku. Podsmażone mięso wymieszaj z kurkami i makaronem oraz pokrojonymi pomidorami.
Ocet balsamiczny utrzyj z dwoma ząbkami czosnku przeciśniętymi przez praskę i odrobiną soli. Ciągle ucierając dodaj 5 łyżek oliwy. Sosem polej sałatkę, oprósz ją pieprzem i posyp posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !