Sposób przygotowania

Śliwki namoczyć, odsączyć i pokroić w kostkę. Rybę pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Podsmażyć na maśle. Dodać śliwki. Cebulę posiekać i podsmażyć, dodać do ryby. Wlać 5 łyżek wody i dusić ok. 15 min. Przed końcem duszenia wlać śmietanę i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe po??czenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna rybka,ale w takiej wersji jeszcze nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !