Sposób przygotowania

Liście szpinaku opłukać i wysuszyć z wody.Wszystkie składniki przełożyć do głębszego naczynia i zmiksować.Podawać do ugotowanego makaronu lub do zapiekanek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    hm...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam pesto, a to jest bbb ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe, a tak lubię szpinak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł na pesto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    już podchodziłam 2 razy do zrobienia i zawsze pozostaję tylko na chęciach a to wcale nie takie trudne....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !