Sposób przygotowania

Ogorki ulozyc w sloikach. Dodac paprykę i cebulę orazi przyprawy.
Zagotowac wode z cukrem i sola, dodac ocet i goraca zalewa zalac ogorki.
Zamknac. Pasteryzowac 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Na zimę jak znalazł :) i nie tylko, ja zjadam zapasy na bieżąco ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne takie do schrupania
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne takie do schrupania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    fajne ja zawsze robię kiszone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    fajne ja zawsze robię kiszone
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    robię podobne, są pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pychotka też takie robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny zapas na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !