Sposób przygotowania

Wymieszać osobno składniki mokre, osobno składniki suche a następnie wszystko razem, niedokładnie, dosłownie kilka razy zakręcić mieszadełkiem.
Ciasta przelać do foremek wyłożonych papilotkami do ok 3/4 objętości.
Piec w ok 180-200 °C przez 15-20 min.

Przygotować krem miętowy:
Zmiksować masło z połową cukru aż konsystencja będzie gładka.
Dodać mleko lub śmietankę i dalej miksować.
Na koniec dodać ekstrakt miętowy i barwniki
Udekorować babeczki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bajeczna propozycja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    mój kolorek ulubiony :

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !