Sposób przygotowania

Białka posolić i ubić na sztywną pianę, dodając stopniowo cukier puder. Dodać mąkę ziemniaczaną i kakao. Delikatnie wymieszać. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Masę wyciskać szprycą lub kłaść łyżeczką małe ciasteczka. Suszyć w piekarniku nagrzanym do 120°C przez 2 godziny. Ja czasami wykorzystuję drobniutkie bezy do dekoracji tortow.Polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    super przepis, godny polecenia
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    pyszne słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    chętnie bym zjadła
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !