Składniki:
Fasolka czerwona z puszki | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 25 dag |
kiełbasa cienka | 25 dag |
przecier pomidorowy | 1 szkl |
ketchup | 2-3 łyżki |
smalec | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
Fasolka czerwona z puszki | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
boczek wędzony | 25 dag |
kiełbasa cienka | 25 dag |
przecier pomidorowy | 1 szkl |
ketchup | 2-3 łyżki |
smalec | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: