Sposób przygotowania

Z oleju, octu, sosu sojowego, musztardy, keczupu, ziół i soli zrobić marynatę. Cebulę drobno posiekać i wymieszać ze wszystkimi składnikami. Można dodać zgnieciony ząbek czosnku. Uważac z tymiankiem, bo ma bardzo intensywny aromat i może zagłuszyć pozostałe smaki, dać go tylko szczyptę. Umyte piersi włożyć do marynaty
, dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Piec na grillu
na specjalnych tackach z dziurkami po około 10 minut z każdej strony.

Piersi z tej marynaty wychodzą naprawdę fantastyczne.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !