Sposób przygotowania

Do miseczki wlać 2 łyżki oliwy, dodać utarty chrzan, musztardę, przeciśnięty przez praskę czosnek, sok z cytryny, odrobinę soli i pieprzu, dokładnie wymieszać. Mięso umyć, osuszyć w papierowym ręczniku, włożyć do marynaty, wymieszać i pozostawić w chłodnym miejscu na 2-3 godziny. Następnie mięso wyjąć z marynaty, ułożyć w brytfannie, polać pozostałą oliwą, włożyć do piekarnika. Piec w temp 190 stopni około 1 godziny, polewając od czasu do czasu powstałym podczas pieczenia sosem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    cos w moim guscie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też lubię pikantne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam udka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    znakomite !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taki kurczaczek to coś dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !