Sposób przygotowania

Cebulę obrać, ściąć wierzch i wydrążyć środek. Miąższ posiekać, pieczarki pokroić w kostkę i razem z cebulą podsmażyć na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Cebulę napełnić farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Zapiekać ok. 20-30 min. Ok. 10 min. przed końcem zapiekania posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały pomysł na świetną przekąskę
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !