Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i podsmażyć na maśle. Marchewkę pokroić w kostkę. Cebulę, marchewkę oraz soczewicę dodać do rosołu. Gotować ok. 45 min. i zmiksować. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    sama nigdy nie gotowałam ale jadłam i bardzo mi smakowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    numer 1
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam, fajna;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też myślę, że jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !