Sposób przygotowania

Z udka ugotować rosół wraz z marchewką. Po ugotowaniu mięso wyjąć z rosołu, obrać. Do rosołu wrzucić 2 ząbki czosnku, całość przecedzić. Do przecedzonego rosołu dodać żelatynę i mieszać do jej rozpuszczenia. Natkę pietruszki, ugotowane na twardo jajka i marchewkę pokrojone porozkładać w kubeczki, zalać rosołem.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Uwielbiam taką galaretkę!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    o jakie ładne:)
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Kiedyś każda domowa uroczystość nie mogła obyć się bez takich galaretek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !