Sposób przygotowania

Zarobić drożdże i poczekać aż wyrosną. Przesiać mąkę, dodać jaja, wlać rozstopioną margarynę, a także drożdże, wyrobić ciasto i włożyć do wody na ok. 1 godz. Ciasto podzielić na pół i rozwałkować posmarować masą i zwinąć w rulon. Piec w temp 175 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,cos dla mnie :-)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taki drożdzowy najlepiej mi smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monikaana

    ten zapach drożdży, świetnie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !