Sposób przygotowania

Serca dobrze umyć.cebulę obrać ipokroić w plasterki.Rozgrzać tłuszcz,zrumienić cebulę,dodać serduszka,podlać wodą,doprawić solą ,pieprzem i dusić pod przykryciem do miękkości.Gdy serduszka zmiękna ewent.podprawić mąką i dodać łyżeczkę masła.Najlepiej podawać z kaszą gryczaną

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Ten gulasz musi być bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    brzmi pysznie
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !