Sposób przygotowania

Mąkę, kakao, cukier, proszek do pieczenia i przyprawy wsypałam do miski i wymieszałam. Dodałam mieszając łyżką olej, mleko sojowe, startą cukinię i wodę gazowaną ( dla lekkości). Wymieszałam dokładnie. Piekłam około 45 minut w 180 C, do suchego patyczka.
Smakuje jak wilgotne ciasto czekoladowe, a cynamon i imbir dają przyjemny aromat.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    fajne, smaczne ciacho :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    smacznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !