Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Grzyby dokładnie płuczemy, zalewamy zimną wodą (około 3 szklankami) i odstawiamy na godzinę, po czym gotujemy do miękkości (pod koniec gotowania lekko solimy). Większe kawałki grzybów kroimy w paseczki. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do zupy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    zupa grzybowa... najlepsza na wigilie jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a tutaj jak zwykle na bogato
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Ile tych grzybów?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !