Sposób przygotowania

zagotować zalewęz wody cukru i octu,goździków i cynamonu.Do gotującej się zalewy dodać dynię pokrojoną w kostkę.Gotować na maleńkim ogniu do miękkości-Uważać aby nie rozgotować.Wyjąć goździki i przelać dynię z zalewą do słoikow.NIE PASTERYZOWAĆ.Zakręcać gorące

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Masz pojecie o czym piszesz?! Miąższ, to jest akurat to co z dyni wyrzucamy.Widac,że bardzo Ci zależy na \"tłuczeniu\" punktów, ale chyba zły sposób wybrałaś!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taką dynię,miąższ to też to co jest pod skórką dyni
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    Pani Henryka zupełnie się nie zna.To śmieszne co napisała!!!!!Z miąższ to właśnie to co oprócz pestek jest w dyni najlepsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    wygląda apetycznie
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    tez robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    super dynia
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak zrobiona dynia jest bardzo smaczna, wiem bo sama robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !