Sposób przygotowania

Kapelusze kani opłukać i osuszyć a następnie oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać widelcem, grzyby zanurzać w jajku i obtaczać w bułce. Smażyć z obydwu stron na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    fajny przepis tylko kanii juz nie ma:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam kanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !