Sposób przygotowania

Kurki należy dokładnie oczyścić i opłukać. Większe pokroić na pół, odstawić do odcieknięcia. Na patelni rozpuścić słoninkę i zeszklić na niej cebulę. Następnie dodać kurki i poddusić je do miękkości. Gdy kurki będą miękkie dodać do nich jajka i śmietanę. Pod koniec smażenia dodać posiekany szczypiorek i doprawić jajecznicę do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam taką jajecznicę tylko u nas krucho z kurkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ślicznie wygląda :) Lubie jajecznicę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !