Sposób przygotowania

Do majonezu dodajemy drobno pokrojone ogórki, grzybki i cebulki, mieszamy dokładnie i przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Doskonały do jajek, serów i wędlin.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja dodaję jeszcze jajko ugotowane na twardo - też smakuje świetnie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten sos:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !