Sposób przygotowania

Kapustę zalać małą ilością wrzącej wody i gotować ok. 40 min. Pieczarki i cebulę pokroić, podsmażyć, oprószyć mąką i lekko zarumienić. Dodać do kapusty pod koniec gotowania razem z pokrojonymi parówkami, koncentratem oraz przyprawami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny bigos !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam bigos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne jedzonko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !