Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, nasolić i odstawić na 20 min. aby zmiękła. Pozostałe składniki połączyć z kapustą i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny ,szybki przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawa suróweczka i zapewne pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię każdą surówkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z winem nie robiłam jeszcze....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !