Sposób przygotowania

Do ceramicznych miseczek (takich, które nadają się do piekarnika) wkładamy po plasterku szynki.

Szunkę smarujemy serkiem ziołowym, najlepiej dosyć grubo, albo po prostu nakładamy serek łyżeczką, wbijamy jajko, oprószamy solą i pieprzem i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na kilka do kilkunastu minut, aż się jajko zetnie.

Czas pieczenia uzależniony jest od tego czy wolimy żółtka bardziej czy mniej płynne.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wygląda fantastycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    jakie ładne! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pieknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    fantastycznie smakuje!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !