Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Skrzydła indycze dokładnie nacieramy przyprawą do gyrosa. Oprószamy curry i spryskujemy oliwą z oliwek, tak aby pokryła całą powierzchnię mięsa. Wierzch jeszcze posypujemy kminkiem rozgniecionym w palcach i odstawiamy do lodówki na 2-3 godziny.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyglądają rewelacyjnie i pewnie jeszcze lepiej smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyglądają rewelacyjnie i pewnie jeszcze lepiej smakują
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Też robiłam parę dni temu skrzydła z indyka na obiad, tylko użyłam innych przypraw. Następnym razem muszę spróbować z przyprawą do gyrosa.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pysznie się zapowiadają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ależ mi smaka narobiłeś...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    wyglad na 6+;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    wyglad na 6+;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo apetyczne, ale dla mnie bez curry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !