Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Karkówkę lekko schładzamy (łatwiej się wtedy kroi). Kroimy w plastry.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Poproszę kawałek.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    az zglodnialam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    mniam, ale pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !