Sposób przygotowania

Masło dokładnie utrzeć z cukrem. Dodawać po jednym żółtku dalej ucierając i zmielone migdały. A na koniec dodać mąkę. Wyłożyć na wysmarowaną blachę i piec w letnim piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne ciasto
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię mazurki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mazurki lubię piec na Wielkanoc:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a ja mogę mazurki jeść przez cały rok choć piekę też tylko na Wielkanoc
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo rzadko je piekę a ten warto zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !