Sposób przygotowania

Do miski wsypać mąkę, 3/4 szklanki cukru, kakao i proszek do pieczenia. Dodać mieszając olej, mleko i jajka, wymieszać, przełożyć do natłuszczonej formy i piec ok. 45 min w 190 C. Przestudzić, przekroić w poprzek.
W garnku roztopić masło ze śmietanką i cukrem, pogotować kilka minut na wolnym ogniu. Dodać wiórki kokosowe, wymieszać. Wystudzoną masą przełozyć ciasto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygl?da wy?mienicie, wypróbuj?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygl?da wy?mienicie, wypróbuj?
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    pyszne ciasto
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !