Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu i ostrożenie przecedzamy żeby się nie połamały. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobno kroimy. Jajka łączymy z serem białym i tuńczykiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Zieloną cebulkę drobno kroimy i większość dodajemy do masy. Zostawiamy tylko na posypanie po wierzchu. Dodajemy śmietanę i mieszamy. Muszle napełniamy przygotowaną masą i przekłądamy do naczynia żaroodpornego. Układamy ciasno jedna przy drugiej i posypujemy startym serem. Zapiekamy tylko do zarumienienia się sera - ok. 10 minut. Gotowe posypujemy resztą cebulki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    rewelacja!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    ja też uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !