Sposób przygotowania

Ser twarogowy przemielić w maszynce lub przecisnąć przez praskę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Do miseczki włożyć masło i dokładnie rozetrzeć, wsypać przemielony ser, dodać posiekane jajka, śmietanę wymieszaną z musztardą. Przyprawić do smaku odrobiną soli i pieprzu. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    super - musztarda nadaje wyrazistości :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniała pasta na śniadanie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !