Sposób przygotowania

Cukier puder łączymy z kakao , kawą , mąką a białka ubijamy stopniowo dodajemy cukier. Nagrzewamy w tym czasie piekarnik do 150 st .Gdy piana będzie sztywna to , to wsypujemy powoli kakao i kawy. Miksujemy na niskich obrotach , blaszkę wykładamy folią nakładamy na nią niewielkie porcje masy pamiętając o odstępach między nimi i pieczemy 60 minut , wyłącz piekarnik i zostaw bezy przez 15 minut , z cukru pudru , soku z cytryny utrzyj lukier ,posmaruj nim wystudzone beziki i posyp je pistacjami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A to ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A to ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !