Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki oprószyć solą, pokropić oliwą i obsypać ziołami. W taki sam sposób przyrządzić paprykę, cebulę i pomidora. Na patyczki nakładać po kolei; rybę, pomidora, paprykę, cebulę i oliwkę. Delikatnie oprószyć pieprzem. Opiekać na grillu aż wszystkie składniki będą miękkie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    z rybką jeszcze nie jadłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł na szaszłyki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna taka rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !