Sposób przygotowania

W garnku mieszamy mleko w proszku z cukrem i wiórkami, margarynę zagotowujemy z wodą, wlewamy do sypkich składników, mieszamy aż do pozbycia się grudek. Na koniec dodajemy żyrawinę i mieszamy, ciepłe przekładamy do keksówki, chłodzimy w lodówce przynajmniej 3 godziny. Podajemy pokrojone w kostkę lub plastry.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Twój deser musi być pyszny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    bez żadnych ciastek? ... oryginalny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Świetny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    wygląda fenomenalnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowity, nigdy takiego nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tyska

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ?wietnie si? prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    świetny, jeszcze takiego nie widziałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    nie robiłam takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    palce lizać :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    oj tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam bloki, przypominają mi się czasy dzieciństwa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda zachęcająco.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !