Sposób przygotowania

Fileta pokroić na kawałki , na talerzyku wsypujemy wszystkie przyprawy mieszamy je i nacieramy kawałki kurczaka , smażymy z obu stron na masełku , w tym czasie wstawiamy kaszę gryczaną i wstawiamy wodę , gdy filety się podsmażą podlewamy wodą z czajnika i pod przykryciem dusimy ponad godzinę przewracając co parę chwil na drugą stronę , kaszę ugotowaną wykładamy na talerz wyjmujemy fileta i polewamy tym sosem z patelni , co dusił się filet .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    JA BYM ZAMIENIL NA RYZ, BO ZA KASZA NIE PRZEPADAM;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !