Sposób przygotowania

Zagotować wodę i wsypać cukier, mieszać aż do rozpuszczenia. Schłodzić.
Truskawki obrać ze szypułek wrzucić do blendera, zmiksować. Wlać ostudzoną wodę z cukrem oraz sok z cytryny. Zmiksować ponownie.
Wszystko przelać do plastikowego pojemnika i włożyć do zamrażalnika na ok 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    ach.. Twoje potrawy na tych zdjęciach wyglądają.... tak jakbym mogła już teraz sięgnąć po nie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    cudowna, kusząca czewień... :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BiteDelite

    dziękuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !