Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Boczniaki obtoczyć w mące, zamoczyć w rozbełtanym jajku, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju na rumiano z obu stron. Oprószyć solą i pieprzem, przestudzić.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Super - szybka i smaczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowitości
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo mi się podoba:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł, apetyczne połączenie smaków.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Syta i zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    wygląda apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Zapowiada się smacznie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !