Sposób przygotowania

Masło stopić na patelni, wlać śmietanę i zagotować. Wbić delikatnie jajka żeby żółtka pozostały w całości, dodać sól, pieprz ziołowy i posypać serem. Smażyć póki jajka się nie zetną. Podawać z razowym chlebem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Lubię jajecznicę, po góralsku też dobra.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Jajecznice z dodatkami są świetne.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jak po góralsku to powinno być z alkoholem chyba?
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ale jaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sloneczko1

    warto spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !