Sposób przygotowania

Kurczaka natrzeć kucharkiem i pieprzem. ODstawić do lodówki na godzinę. Kajzerkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Zmielić w maszynce razem z wątróbką. Dodaj jaja, połowe masła,i tartą bułkę oraz zieleninę. Farsz dokładnie wymieszaj, napełnij nim kurczaka, zwiąż. Resztę masła posiekaj i ułóz na mięsie. Piec ok 2 godzin w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !