Sposób przygotowania

Miękkie masło,mąkę i cukier wysiekać nożem,aż powstaną grudki i dodać wodę.Szybko zagnieść ciasto,zawinąć w folię i schłodzić w lodówce ok.1/2 godz.
Następnie rozwałkować i wylepić nim formę do tarty.Ponakłuwać widelcem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 220 st.C na 10 minut.W tym czasie przygotować krem.Twaróg zmiksować ze śmietaną i cukrem pudrem,dodać skórkę cytrynową i wymieszać.Krem wyłożyć na wystudzone ciasto.Dowolne ulubione owoce wyłożyć na masę kremową,oprószyć cukrem pudrem i schłodzić.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    fajny przepis
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    uwielbiam owocowe tarty :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to będzie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapowiada się smacznie i słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczne połączenie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !