Sposób przygotowania

Papówki gotujemy, ale krócej niż zwykle, uważając, żeby się nie rozleciały. Studzimy i kroimy w plasterki. Makaron gotujemy w oslonej wodzie. Odcedzamy i studzimy.
Kapustę drobno szatkujemy, paprykę kroimy w drobna kostkę i dodajemy do makaronu.
Cebulę podsmażamy i dodajemy do niej parówki. Smażymy jakies 3-4 minuty ciągle mieszając. Wszyskie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy majonez i musztardę. Przyprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi też dobrze smakować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !