Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w wodzie z dodatkiem kostki bulionowej. Paprykę, cebulę
,cukinię ( bez miąższu) pieczarki myjemy,pokroimy na kawałki i
obsmażamy na 2 łyżkach oleju. Pieczarki należy smażyć oddzielnie na
margarynie, wymieszać wraz z warzywami z ryżem.
Pierś z kurczaka kroimy na małe kawałki delikatnie podsmażamy na
margarynie, dodajemy sos sałatkowy i smażymy z obu stron dodajemy do
warzyw i ryżu.
Mieszamy z natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    super przepis
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    też robię sałatki z ryżem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychotka;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !