Sposób przygotowania

Kapustę pekińską bardzo drobno szatkujemy. Dodajemy potartą marchewkę. Jogurt naturalny mieszam z majonezem. Wsypuję jeszcze koperek i tak przygotowanym sosem polewamy kapustę wymieszaną z marchewką. Możemy doprawić jeszcze do smaku solą lub pieprzem czarnym. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    może być smaczna chociaż moja babcia zawsze na wszelkie święta robi surówkę z pekińskiej dodając tylko sos heh odrobinę pomidora i ogórka mmmm głównie sos dodaje wtedy smaczku:D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ach te surówki i ich urok:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    szybko i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam wszystkie dania z pekińską w roli głównej
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    bardzo ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo prosta i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    zdrowa i pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !